Conserveren & inmaken

1 van 2
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Groenten fermenteren
Groenten fermenteren
Ontdek in Groenten fermenteren hoe je eenvoudig en veilig seizoensgroenten fermenteert én hoe je deze fermenten gebruikt als smaakmakers in gerechten. Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer heb je niet nodig...
1-4 werkdagen
€ 25,00
Compleet handboek Inmaken
Compleet handboek Inmaken
Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten. Tegenwoordig...
1-4 werkdagen
€ 22,50
Inmaken
Inmaken
Wat doe je met tomaten die echt op moeten voordat ze rot zijn? Wat moet je maken van leftover vijgen? Allemaal redenen om fruit en groenten in te maken, snel gedaan en altijd handig om op een later tijdstip uit de kast te halen. De...
1-4 werkdagen
€ 34,99
Olie, azijn, zout & zuur
Olie, azijn, zout & zuur
Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met Olie, azijn, zout & zuur leer je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen of uit te breiden met...
1-4 werkdagen
€ 20,95
Over rot 2.0
Over rot 2.0
Must have: geactualiseerde editie van Over rot. Na drie herdrukken is hét Nederlandse standaardwerk uit 2015 over fermenteren geactualiseerd. De vernieuwde editie van Over Rot gaat nog meer in op onder andere de culinaire toepasbaarheid...
1-4 werkdagen
€ 32,50
Tsukémono
Tsukémono
Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen. In Japan worden tsukémonopickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten. Deze eeuwenoude methode is eenvoudig toe te passen en...
1-4 werkdagen
€ 28,95
Inmaken en bewaren
Inmaken en bewaren
De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer konden verwerken. Dat neemt niet weg dat het inmaken en inleggen van fruit en...
1-4 werkdagen
€ 7,99
Inmaken & fermenteren
Inmaken & fermenteren
Inmaken en fermenteren. Genieten van kleurrijke schatten uit de voorraad! Experimenteer met inheemse groenten en fruit als die op hun lekkerst zijn! Ontdek nieuwe en vergeten smaakwerelden en geniet het hele jaar van zelfgemaakte...
1-4 werkdagen
€ 18,95
Verrot lekker
Verrot lekker
"Fermenteren is een opvallende trend. We zien topchefs als Jonnie Boer heel erg in de weer met fermenteren." Hans Steenbergen, Foodtrendwatcher of the year. Fermenteren is het functioneel laten rotten van voedsel. Het is een oude vorm...
1-4 werkdagen
€ 27,50
Drogen als bewaarmethode
Drogen als bewaarmethode
"Drogen als bewaarmethode" is DE praktische gids voor wie fruit, groenten, kruiden en vlees wil drogen. Het drogen van voeding heeft talrijke voordelen: de voedingswaarde en het aroma worden behouden, gedroogde producten zijn onbeperkt...
1-4 werkdagen
€ 13,95
Preserving
Preserving
Preserve fruit, vegetables, meat and fish with a beautifully illustrated guide from France's favorite food author. Enjoy local, fresh, organic food throughout the year. With more than 350 classic French recipes, both home cooks and...
Tijdelijk niet leverbaar
€ 24,95
Wecken Inmaken Fermenteren Drogen
Wecken Inmaken Fermenteren Drogen
Niet leverbaar
€ 16,50
1 van 2
Laatst bekeken