Kooktechnieken & apparatuur

1 van 5
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Gourmet
Gourmet
Gourmetten alleen met kerst? Met deze recepten kun je gemakkelijk het hele jaar door gourmetten. Dit boek bevat veel verschillende recepten uit verschillende landen. Geef je avond bijvoorbeeld een Grieks of Frans tintje. De recepten zijn...
1-2 werkdagen
€ 16,99
Compleet handboek Inmaken
Compleet handboek Inmaken
Zelfgemaakt lekkers voor uw voorraadkast of om cadeau te geven! Traditioneel maakten onze grootmoeders en overgrootmoeders groenten en fruit tijdens het oogstseizoen in om er in de koude maanden nog van te kunnen genieten. Tegenwoordig...
1-2 werkdagen
€ 22,50
Inmaken
Inmaken
Wat doe je met tomaten die echt op moeten voordat ze rot zijn? Wat moet je maken van leftover vijgen? Allemaal redenen om fruit en groenten in te maken, snel gedaan en altijd handig om op een later tijdstip uit de kast te halen. De...
1-2 werkdagen
€ 34,99
Het Airfryer kookboek
Het Airfryer kookboek
Dit boek bevat naast een uitgebreide introductie over verschillende soorten airfryers, 100 recepten voor gezonde maaltijden uit de airfryer, verdeeld over 6 hoofdstukken: Hapjes & snacks, Groenten, Vis en schelpdieren, Kip, Vlees en...
1-2 werkdagen
€ 17,99
Lekker en gezond fermenteren
Lekker en gezond fermenteren
Alle basistechnieken stap voor stap uitgelegd - Van zuurkool tot kefir: heerlijke recepten voor gefermenteerde groenten, fruit, melkproducten en meer Kort gezegd betekent fermenteren het op een natuurlijke manier houdbaar maken van...
1-2 werkdagen
€ 24,95
High Cuisine: Amuses
High Cuisine: Amuses
VIND JIJ HET GOUDEN TICKET IN JOUW BOEK? DAN BEREIDEN DE CHEF-KOKS BIJ JOU THUIS EEN HIGH CUISINE DINER VOOR TWEE! Ben jij op zoek naar een onvergetelijk culinair avontuur? Dan belooft High Cuisine je een magische reis. Het recept...
1-2 werkdagen
€ 24,99
Sous-Vide
Sous-Vide
Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op. Deze techniek is in toenemende mate populair bij de hobbykok en de verkoop van...
1-2 werkdagen
€ 30,95
Olie, azijn, zout & zuur
Olie, azijn, zout & zuur
Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of juist in, de keuken. Met Olie, azijn, zout & zuur leer je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen of uit te breiden met...
1-2 werkdagen
€ 20,95
Over rot 2.0
Over rot 2.0
Must have: geactualiseerde editie van Over rot. Na drie herdrukken is hét Nederlandse standaardwerk uit 2015 over fermenteren geactualiseerd. De vernieuwde editie van Over Rot gaat nog meer in op onder andere de culinaire toepasbaarheid...
1-2 werkdagen
€ 32,50
Het airfryer ideeënboek
Het airfryer ideeënboek
In een airfryer, ook wel heteluchtfriteuse genoemd, lukken uw aardappelchips, knapperige kipnuggets of dadels in een spekjasje net zo gemakkelijk en snel als een lekkere preischotel met kruidenkorst, kruidige falafel of chocodriehoekjes...
1-2 werkdagen
€ 12,99
Complete keuken 1000 recepten
Complete keuken 1000 recepten
De duizend recepten uit dit boek zijn afkomstig van de beste tafels van Frankrijk: een uitgebreid team van chef-koks vertrouwen u hun eenvoudigste recepten toe, en geven praktische adviezen die onmisbaar zijn om deze gerechten thuis te...
1-2 werkdagen
€ 14,95
Tsukémono
Tsukémono
Tsukémono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen. In Japan worden tsukémonopickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten. Deze eeuwenoude methode is eenvoudig toe te passen en...
1-2 werkdagen
€ 28,95
1 van 5
Laatst bekeken