Boeken

15442 van 16528
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Le vin en Belgique
Le vin en Belgique
Niet leverbaar
€ 45,00
Terugvinden van waardigheid
Terugvinden van waardigheid
De trainingen in het toepassen van community based sociotherapie in Rwanda, Oost Congo en Liberia voorzagen bijna honderd deelnemers in een methodiek die hielp bij het terugvinden van waardigheid. De deelnemende therapeuten trainden...
Niet leverbaar
€ 34,50
MediaMatters The player's power to change the game
MediaMatters The player's power to change the game
In recent decades, what could be considered a gamification of the world has occurred, as the ties between games and activism, games and war, and games and the city grow ever stronger. In this book, Anne-Marie Schleiner explores a concept...
Niet leverbaar
€ 30,99
Santa's Slee
Santa's Slee
Ga mee op de arrenslee met de Kerstman en zijn magische rendieren. Een supercool boek vol spelletjes en activiteiten met meer dan 60 stickers en uitdrukfiguren!
Niet leverbaar
€ 2,50
Snowy de Sneeuwpop
Snowy de Sneeuwpop
Duik in de sneeuw met Snowy de sneeuwpop. Een heerlijk boek vol sneeuwpret met allerlei spelletjes en activiteiten. Met meer dan 60 stickers en je eigen kerstdecor!
Niet leverbaar
€ 2,50
Wie verstopt zich in de dierentuin?
Wie verstopt zich in de dierentuin?
Leuk peuterboek met stevig papier en afgeronde hoeken. Peuters vanaf één jaar zullen met veel plezier proberen te raden welke dieren van de zoo zich achter de grote flappen met kijkgaatjes verschuilen en ze daarna tevoorschijn laten...
Niet leverbaar
€ 8,99
Casual chic
Casual chic
Deze Fashion Design Studio biedt alles wat een echte modeontwerpster nodig heeft: ontdek hippe stijlen, leer hoe je ze zelf creëert en ontwikkel jouw tekentalent. Met de stap-voor-stap-gids word je een prof in het tekenen van modellen en...
Niet leverbaar
€ 9,99
Roodkapje
Roodkapje
Dit leuke voorleesboek beleef je samen met je kind. Jij leest het verhaaltje voor en je deugniet duwt op de geluidsknopjes. Geniet samen van dit bekende sprookje en luister naar de 6 leuke en spannende geluiden. Dolle pret verzekerd!
Niet leverbaar
€ 9,95
Magisch kleuren: toveren met kleuren, symbolen en dieren
Magisch kleuren: toveren met kleuren, symbolen...
Kleur en ontdek wat er in de tekeningen verborgen zit! In dit Ketnet kleurboek vind je meer dan 30 magische kleurplaten die je kunt inkleuren volgens code. Kijk goed naar de gekleurde stippen of symbolen en geef elk kleurvlak de juiste...
Niet leverbaar
€ 5,99
Magisch kleurboek Sprookjes
Magisch kleurboek Sprookjes
Kleur en ontdek wat er in de tekeningen verborgen zit! In dit Ketnet kleurboek vind je meer dan 30 magische kleurplaten die je kunt inkleuren volgens code. Kijk goed naar de gekleurde stippen of symbolen en geef elk kleurvlak de juiste...
Niet leverbaar
€ 5,99
Rainbow Shine
Rainbow Shine
Ontdek de prachtige wereld van paarden en maak ze nog mooier met jouw originele ontwerpen! Met de voorbeelden, handige sjablonen en de vele stickers kun je zo aan de slag.
Niet leverbaar
€ 9,99
15442 van 16528
Laatst bekeken