Boeken

15442 van 15944
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Boho beauty, make-up en haar
Boho beauty, make-up en haar
Met Boho Beauty van Carmen Zomers is de prachtige bohemian haar- en make-uplook voor iedereen makkelijk zelf te creëren. Beauty-expert Carmen Zomers neemt de lezer mee naar Ibiza. Als ervaren make-up artist leert zij iedereen de zo...
Niet leverbaar
€ 17,99
Continuous delivery
Continuous delivery
Niet leverbaar
€ 29,99
Heksenwaan
Heksenwaan
Heksenwaan Martijn Adelmund & Iris Compiet Nikkie Zeevenslooten is vervloekt. Dat wil zeggen: dat idee kan ze maar niet loslaten. Misschien wel om die reden gebruikt ze haar schetsboek als een spiegel voor haar dagelijkse belevenissen,...
Niet leverbaar
€ 7,50
De tweeling
De tweeling
Als kinderen waren Isolte en Viola als tweeling onafscheidelijk, maar ze zijn veranderd in zeer verschillende volwassenen. Isolte is een succesvol schrijfster voor een modeblad, heeft een creatieve vriend en een flat in het centrum van...
Niet leverbaar
€ 18,95
Villa Triste
Villa Triste
Twee zussen in Florence nemen tijdens de Tweede Wereldoorlog een moedige beslissing die veertig jaar later grote consequenties heeft Tijdens de Tweede Wereldoorlog worden de zusjes Caterina en Isabella Cammaccio gedwongen de moeilijkste...
Niet leverbaar
€ 10,00
Parels uit het longfunctie-onderzoek
Parels uit het longfunctie-onderzoek
Dit boek is opgevat als een witboek dat aan de hand van een 50-tal casussen het belang van de verschillende longfunctietests onderlijnt. De tests die onder de loep genomen worden zijn spirometrie en flow-volumecurve, absolute...
Niet leverbaar
€ 21,30
Bradt Country Guide Chile
Bradt Country Guide Chile
This is the first guidebook focused entirely on the magnificent and historic road uniting northern and southern Patagonia. The few hardy travellers that embark on this journey struggle to find even basic information about the region. The...
Niet leverbaar
€ 27,95
Ongenaakbare tornadojager
Ongenaakbare tornadojager
'Op 9 juli 2012 stierf mijn zoon Marnix aan een wurgspel. Hij was vijftien, hoogbegaafd, introvert en waande zich onaantastbaar. Jammer genoeg ontbrak het hem aan de natuurlijke reflex om de dood niet te tarten. Ik ben deze...
Niet leverbaar
€ 10,00
Krabbels
Krabbels
Krabbels bevat een selectie kreten, woorden, zinsparten, one-liners, aforismen, statements, een enkele bijna volledige alinea, aanzetten tot nog verder uit te werken verhalen, novellen, romans. Allemaal geschreven in de jaren '90....
Niet leverbaar
€ 13,32
De lachende traan
De lachende traan
Al jaren schrijft Ingrid haar gedachten uit in dichtvorm. Doe er wat mee zeiden de mensen in haar omgeving, maar dat vond ze enorm spannend en erg persoonlijk. Ze dacht na -dacht nog wat langer na- en besloot er uiteindelijk toch iets...
Niet leverbaar
€ 17,43
Thorleif
Thorleif
Niet leverbaar
€ 14,95
Wanverhoudingen
Wanverhoudingen
In dit boek buigt Abe Geldhof zich over wanverhoudingen tussen mensen. De meest prangende lijkt zich tussen mannen en vrouwen af te spelen. Daarom rakelt hij eerst aspecten uit het werk van Freud en Tolstoj op die ons zaken over de...
Niet leverbaar
€ 25,65
15442 van 15944
Laatst bekeken