Boeken

15442 van 15483
Geen resultaten gevonden voor de filter!
VERGEET DiETEN
VERGEET DiETEN
Tijdelijk in prijs verlaagd! Van 17,95 naar 9,99 euro. Beter in je vel zonder diëten en zonder intensief sporten? Heb jij het langzamerhand wel gehad met diëten? En is intensief sporten ook niet jouw ding? Het kan anders! Nieuwe...
Niet leverbaar
€ 17,95
75B
75B
Op voorhand beeldde ik me in hoe zo'n gesprek zou verlopen. Iets zoals dit: 'Hallo, ik ben Ann en ik heb nieuwe borsten nodig.' Waarop de chirurg dan: 'Mooi zo, hier is een catalogus. Duid jij maar even aan en dan doe...
Niet leverbaar
€ 22,50
Met liefde geschonken
Met liefde geschonken
MET LIEFDE GESCHONKEN Thérèse Boer & Hans Melissen Illustraties: Peter van Straaten Een boek met handige en vrolijke tips over wat voor drank te schenken op welk moment. Schenken kan immers op 2 manieren: I: de gastheer of vrouw die...
Niet leverbaar
€ 14,95
Nextens Loon Almanak 2017
Nextens Loon Almanak 2017
De Loon Almanak geeft een compleet en actueel overzicht van alle regels voor de loonbelasting,premies werknemersverzekeringen en de Zorgverzekeringswet. Er is onder andere aandacht voor: * Werkkostenregeling * Ingrijpende veranderingen...
Niet leverbaar
€ 117,66
Natlab
Natlab
De machine waarmee ASML opklom tot marktleider in chipproductie-apparatuur werd op het Philips Natuurkundig Laboratorium bedacht. Ook de chiptechnologie van NXP vindt zijn wortels op dit researchlab, net als de compact disc,...
Niet leverbaar
€ 39,50
¡Buenos días, princesa! (Ed. Limitada)
¡Buenos días, princesa! (Ed. Limitada)
Han pasado algo más de dos años en la vida de los chicos que forman "el club de los incomprendidos". Las cosas han cambiado desde que uno tras otro se fueron encontrando en el camino. Nuevos problemas, secretos, amores, celos... Sin...
Niet leverbaar
€ 10,95
La parte inventada
La parte inventada
La parte inventada es el primer volumen de la trilogía que Rodrigo Fresán dedica a sumergirse en la mente de un escritor para desentrañar todo lo que pasa ahí dentro. La parte inventada busca respuesta a esa pregunta (cómo funciona la...
Niet leverbaar
€ 17,95
Dos mujeres en Praga
Dos mujeres en Praga
Una novela de intriga apasionada que nos invita a contener la respiración y a vislumbrar los territorios ocultos, y casi siempre negados, de la existencia. Luz es una solitaria y misteriosa mujer que decide acudir a un taller literario...
Niet leverbaar
€ 13,95
time to momo Venetië
time to momo Venetië
Dit is de vernieuwde versie van de 100% Venetië-gids! Je gaat het bijzondere Venetië ontdekken. Natuurlijk wil je naar het San Marcoplein, het Dogepaleis en de Rialtobrug, en een tochtje maken over het Canal Grande. Net als kunst...
Niet leverbaar
€ 16,95
Een klein kindje
Een klein kindje
Maria is zwanger. Samen met Jozef moet ze op weg naar Bethlehem om zich in te schrijven, maar al snel is Maria erg moe. Hoe moet dat nu? De prachtige tekeningen van Marijke ten Cate worden ondersteund door sprankelende gedichtjes van...
Niet leverbaar
€ 8,50
De bidsprinkhaan
De bidsprinkhaan
Niet leverbaar
€ 10,95
15442 van 15483
Laatst bekeken