Boeken

15276 van 15323
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Foeksia en de Heksenhik-ik
Foeksia en de Heksenhik-ik
Hik! Wat is dat? Foeksia heeft de hik. Ze zoekt een spreuk in het grote toverboek van Kwark. Hik sprik sprauw! Ik geef de hik aan jou. Ik geef de hik aan iedereen. Dan hik ik lekker niet alleen! Maar wat is dat? Foeksia’s hik gaat niet...
Niet leverbaar
€ 9,99
DRUCKERMAN * FRANSE KINDEREN GOOIEN NIET MET ETEN
DRUCKERMAN * FRANSE KINDEREN GOOIEN NIET MET ETEN
Hoe lukt het Franse ouders zulke welopgevoede kinderen te hebben en ook nog eens een volwaardig eigen leven te leiden? Frans ouderschap heeft geen internationale reputatie, zoals Franse kaas of Franse wijn. Franse ouders zeggen zelf dat...
Niet leverbaar
€ 18,50
Realiteit in de mix
Realiteit in de mix
Men loopt op straat, horen en maken dingen mee in de omgeving, waarvan ik het op mijn manier hebt geformuleerd. Bepaalde afbeeldingen bevatten details, wat met de tekst te maken heeft voor de diepe denkers, wat met de realiteit te maken...
Niet leverbaar
€ 19,95
Midzomerliefde
Midzomerliefde
Op zoek naar haar familieverleden krijgt Annemijn een oud dagboek in handen. Dit zorgt ervoor dat ze samen met haar vriendin een reis dwars door Noorwegen gaat maken, in de hoop meer over haar familie aan de weet te komen. Behalve de...
Niet leverbaar
€ 19,50
Gekkenwerk
Gekkenwerk
Het boek dat afrekent met de clichés rond zorg en zorgverleners Zorgdragers zijn ook maar mensen Van hulpverleners en mantelzorgers wordt veel verwacht. Zoveel dat ze bijna volmaakt moeten zijn, mensen in wie goedheid nooit eens wankelt...
Niet leverbaar
€ 19,99
Kazernekind
Kazernekind
Kazernekind geeft de geschiedenis van de Molukkers in Nederland voor het eerst een gezicht. Het is een indrukwekkend verhaal over een sterke Molukse moeder die ondanks de barre omstandigheden haar kinderen in Nederland een nieuwe...
Niet leverbaar
€ 18,95
Poema-pockets Het Bourne Verraad
Poema-pockets Het Bourne Verraad
Geen Ludlum-personage is zo populair als Jason Bourne. Hij speelde de hoofdrol in vier internationale bestsellers en in de films The Bourne Identity, The Bourne Supremacy en The Bourne Ultimatum. Nu is hij terug en er staat meer op het...
Niet leverbaar
€ 5,00
Scherven brengen geluk
Scherven brengen geluk
'Gisteravond zei Doug tegen me dat hij niet zeker wist of hij wel wilde gaan studeren. Hij wil hier blijven. En dat is jouw schuld, meisje.' Lola is dolgelukkig met haar grote jeugdliefde Doug. Zijn moeder is echter niet blij...
Niet leverbaar
€ 7,98
Geluk gewenst!
Geluk gewenst!
De toegankelijke en inspirerende gedichten van Jan Piet worden aangevuld met sfeervolle foto's van Anja Boogerd. Een bundel in handzaam formaat en geschikt om cadeau te doen bij veel verschillende gelegenheden. Geluk gewenst! heeft...
Niet leverbaar
€ 4,95
De Joodse bruid
De Joodse bruid
Edith Hahn studeert rechten in Wenen wanneer Oostenrijk door de Duitsers wordt ingelijfd. Ze wordt vanuit het joodse getto naar een werkkamp in Duitsland gestuurd. Na maanden van onmenselijk zware arbeid kan Edith eindelijk weer naar...
Niet leverbaar
€ 9,99
Mijn vriendenboek - Superleuk invulboek voor al je BFF's
Mijn vriendenboek - Superleuk invulboek voor al...
Superleuk invulboek voor alle BFF's In dit vriendenboek van Jill kun je alle bijzondere herinneringen aan jouw vrienden en vriendinnen verzamelen: wat ze later willen worden, waar je ze op social media kunt vinden en wat hun mooiste...
Niet leverbaar
€ 12,99
15276 van 15323
Laatst bekeken