Boeken

15276 van 15608
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Jurisprudentie financieel recht 1968-2015
Jurisprudentie financieel recht 1968-2015
Jurisprudentie Financieel recht bevat uitspraken en annotaties uit AA en NJ en voor deze bundel geschreven annotaties. De uitspraken zijn speciaal geselecteerd voor gebruik in het onderwijs financieel recht. Bovendien is deze selectie...
Niet leverbaar
€ 49,50
Kinderyogakaarten
Kinderyogakaarten
Yogapret voor kinderen! Kinderen kunnen vanaf 8 jaar zelfstandig met de kaarten aan de slag. De oefeningen helpen bij het soepel en sterker maken van het lichaam en zijn niet prestatiegericht. Het gaat om de concentratie en de...
Niet leverbaar
€ 20,00
Dominicus stedengids : Moskou en Sint-Petersburg
Dominicus stedengids : Moskou en Sint-Petersburg
Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. * met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land * geschreven door Nederlandse auteurs * meer dan 75 bijzondere bestemmingen Of het nu om een...
Niet leverbaar
€ 16,95
Ythaq 10 - Terugkeer naar Nehorf(sc)
Ythaq 10 - Terugkeer naar Nehorf(sc)
Nu de eerste cyclus van de avonturen van de op Ythaq gecrashte ruimtevaarders met een daverende ontknoping in het paralleluniversum is besloten, arriveren elektrotechnicus Narvarth en astronavigator Graniet voor een debriefing van hun...
Niet leverbaar
€ 8,95
Chakra
Chakra
Sla dit boek open en je chakra's zullen dansen! Door met je chakra's te werken kun je bepaalde dingen in je leven sturen, verbeteren, verminderen of veranderen. Met als enige doel: dat jij een Cool, Happy, Alert, Krachtig, Rijk...
Niet leverbaar
€ 6,45
Mrs Bridge
Mrs Bridge
India Bridge is huisvrouw en moeder in een buitenwijk van Kansas City, waar zij haar drie kinderen opvoedt, het huishouden doet en haar echtgenoot Walter verzorgt. Ze winkelt, speelt bridge en gaat naar de country club. Ze merkt dat haar...
Niet leverbaar
€ 19,95
Een verhaal dat verteld moet worden
Een verhaal dat verteld moet worden
Het is het levensverhaal van een meisje uit Zierikzee. Samen met haar moeder, die Jeugdstormleidster is, wordt ze geëvacueerd. Met een aantal jeugdstormleden maken ze een zwerftocht door Nederland en Duitsland. Door de ziekte van haar...
Niet leverbaar
€ 30,33
Tinka's mooiste smash
Tinka's mooiste smash
Tinka is een talentvol tennismeisje. Op een dag, als ze naar de club gaat, ziet ze tot haar grote schrik dat het standbeeld van haar held Richard Krajicek is beklad. Richards bronzen hoofd heeft een rode neus gekregen en een reusachtige,...
Niet leverbaar
€ 12,95
PBM Gids 2015
PBM Gids 2015
Niet leverbaar
€ 297,00
Ik geloof, geloof ik
Ik geloof, geloof ik
'Toen ik klaar was met mijn preek, was ik klaar met geloven. Klaar met God, dacht ik. Ik liep mijn werkkamer in de tuin uit, naar ons huis. Ik hing wat rond bij mijn vrouw in de keuken. Ik moest haar maar gaan uitleggen dat ik niet...
Niet leverbaar
€ 14,95
De vikingtijd
De vikingtijd
Op zoek naar de Noormannen in de Lage Landen De Noormannen en Vikingen spreken zeer tot de verbeelding. Ook in de Lage Landen hebben ze in de negende eeuw hun sporen meer dan achtergelaten. In dit rijk geillustreerde overzicht laat de...
Niet leverbaar
€ 10,00
15276 van 15608
Laatst bekeken