Boeken

14931 van 15209
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Het boze oog
Het boze oog
Niet leverbaar
€ 5,99
Vrouwen die lezen zijn gevaarlijk
Vrouwen die lezen zijn gevaarlijk
Een weergaloze geschiedenis van lezende vrouwen in de kunst en fotografie Afbeeldingen van lezende vrouwen hebben een bijzondere schoonheid, charme en expressiviteit. Waarom lezen ze en in welke lectuur zijn ze verdiept? Stefan Bollmann...
Niet leverbaar
€ 19,95
Alles moet bevochten worden
Alles moet bevochten worden
Uniek portret van een cultuurliefhebber en gedreven ondernemer Camille Oostwegel behoort tot de markantste ondernemers van Nederland. De afgelopen 25 jaar restaureerde hij in Zuid-Limburg zes eeuwenoude, monumentale gebouwen en hun...
Niet leverbaar
€ 27,50
Jule Jaar Natuurlijke Inzichtkaarten
Jule Jaar Natuurlijke Inzichtkaarten
77 Inzichtkaarten voor elke dag Inzichtkaarten voor elke dag Laat je door de kaartjes inspireren als begin van de dag of tijdens een feest uit het Julejaar. Of gewoon als steuntje in de rug! Op elk kaartje staat op de voorkant een mooi...
Niet leverbaar
€ 14,20
De kaduke klonen
De kaduke klonen
Niet leverbaar
€ 5,99
Taaltopics Argumenteren
Taaltopics Argumenteren
In allerlei situaties moeten schrijvers en sprekers hun publiek kunnen overtuigen. Van sprekers en schrijvers wordt een overtuigend verhaal verwacht, niet alleen in mondelinge tekstbijdragen in discussies, debatten en presentaties, maar...
Niet leverbaar
€ 27,95
Basisboek patroontekenen
Basisboek patroontekenen
Het Basisboek Patroontekenen is een onmisbare handleiding voor iedereen die haar eigen kleding wil maken. Met dit boek leert u zelf patronen op maat te tekenen en basispatronen aan te passen aan uw eigen smaak en stijl. Het boek bestaat...
Niet leverbaar
€ 24,95
De radicale verliezer
De radicale verliezer
Zijn er overeenkomsten tussen de eenzame middelbare scholier, die om zich heen schiet in Den Haag, Erfurt of Columbine, en de dader van een georganiseerde terreuraanslag? Wat typeert de dader van een zelfmoordaanslag? Enzensberger laat...
Niet leverbaar
€ 9,95
Basiswerk AG Medisch-technisch handelen
Basiswerk AG Medisch-technisch handelen
Het beroep doktersassistent is niet vastgelegd in de Wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (1997). Toch is de wet ook voor deze beroepsgroep van belang, want doktersassistenten verrichten handelingen op het gebied van de...
Niet leverbaar
€ 69,95
14931 van 15209
Laatst bekeken