Sense of Smell

Sense of Smell
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 27,00
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789492051004
  • 8 oktober 2014
Als er een reukwijzer bestond dan zou dit boek niet geschikt zijn voor neuzen onder de zestien....meer
Productinformatie "Sense of Smell"
Als er een reukwijzer bestond dan zou dit boek niet geschikt zijn voor neuzen onder de zestien. Ruik het zweet van dansende mannen in plastic pakken. Een gouden drol als talisman. Een geur als een coïtus of een parfum van menselijk vocht. Wat ruiken bijen aan je adem? Snuffel eens aan de geur van de maan.

Geur is niet enkel wat je vies of lekker vindt. Geur is krachtig en staat direct in verbinding met onze emoties en herinneringen. Is het niet vreemd dat geur zo'n kleine rol heeft in media & communicatie-ontwerp?

In woord, beeld én geur toont Sense of Smell de huidige en toekomstige mogelijkheden van geur als communicatiemiddel in de breedste zin van het woord. Van hemelbestormende gedachte-experimenten tot producten en diensten die we vandaag de dag zouden kunnen realiseren.

Het werk van internationaal toonaangevende kunstenaars, ontwerpers, denkers en onderzoekers op het gebied van geur is bijeengebracht in deze bloemlezing. Daarnaast presenteert het boek concepten, experimenten en prototypes door docenten en studenten van de opleiding Communication & Multimedia Design, Breda.

Geordend rond vijf thema's (Data, Tijdelijkheid, Taboe, Parfumificatie en Etherisch) wordt de state of the art in denken en producten op het gebied van geur en geurtechnologie gepresenteerd.

Met essays door: Marga van Zundert, Sanne Boesveldt, Caro Verbeek, Patricia MacCormack, Pinar & Viola, Mike de Jonge, IFF, Gün R. Semin and Rosi Braidotti;

projecten van: Miriam Songster & Miriam Simun, Maki Ueda, Clara Ursitti, Susana Soares, Lloyd Alberts, Amy Radcliffe, Christine Otten & Erik Kessels, Carlijn Stevens & Weergaaf, Sue Corke & Hagen Betzwieser, Miriam Songster, Peter de Cupere, Etat Libre d'Orange, Klara Ravat, James Auger & Jimmy Loizeau, Martynka Wawrzyniak, Guts & Glory, Lernert & Sander, Liza Witte, Nasomatto, Viktor & Rolf, Lucy McRae, Susana Soares, Jody Kocken, Lizzie Ostrom & Ben Davies, Aisen Caro Chacin, Scentee;

een interview met 'De Neus' door Nienke Huitenga;

en 21 uitdagende CMD concepten.
Druk: 1
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 192
Taal: Meerdere talen
Uitgever: The Eriskay Connection
Verdere links naar "Sense of Smell"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Sense of Smell"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken