Thailand voor beginners

praktische reisinformatie, ook wat de reisbureau's u niet vertellen.

Thailand voor beginners
€ 29,95
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789491164774
  • 8 oktober 2014
Thailand voor beginners' is een volstrekt onafhankelijke informatie boek, louter en alleen...meer
Productinformatie "Thailand voor beginners"
Thailand voor beginners' is een volstrekt onafhankelijke informatie boek, louter en alleen bedoeld om de reiziger naar Thailand objectieve informatie te verschaffen, als tegenwicht t.o.v. de vaak sterk gekleurde (soms zelfs misleidende en pertinent onjuiste) informatie van de reisbureaus en touroperators.

Ik ben mijn hele leven al gefascineerd door reizen. Op jonge leeftijd reisde ik al door Europa en bezocht de grote metropolen van ons werelddeel. Nadat ik het rond 2000 wat rustiger aan ging doen, heb ik samen met mijn man, elk jaar meerdere tweemaandelijkse Thailand ontdekkingsreizen gemaakt door heel Thailand, van Chiang Rai tot in Krabi en van Nong Khai tot op Koh Chang. Naarmate ik Thailand steeds beter leerde kennen en veel andere reizigers onderweg sprak, ontdekte ik hoe weinig veel vakantiegangers eigenlijk aan echte en vooral praktische feiten wisten over dit land, de Thais en hun gewoontes, en hoeveel slechte en soms zelfs onjuiste informatie en faliekante onzin door de touroperators en reisbureaus over deze argeloze vakantiegangers werd uitgestort.

Omdat schrijven mij nu eenmaal in het bloed zit besloot ik om in 2005 al mijn kennis en ervaringen van Thailand en Bangkok te verzamelen, en zag deze, niet geheel tot eigen verbazing, in korte tijd groeien tot een enorme omvang. Met recht een volstrekt uit de hand gelopen hobby.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardback
Pagina's: 210
Auteurs: Christine Schrijnemakers
Uitgever: Pumbo
Verdere links naar "Thailand voor beginners"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Thailand voor beginners"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken