Niet te filmen!

Niet te filmen!
€ 9,99
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789048835638
  • 20 juli 2016
Audrey durft haar huis niet meer te verlaten en houdt van achter haar zonnebril de buitenwereld...meer
Productinformatie "Niet te filmen!"

Audrey durft haar huis niet meer te verlaten en houdt van achter haar zonnebril de buitenwereld op afstand. Een angststoornis maakt haar dagelijks leven behoorlijk lastig. Op aanraden van haar psycholoog, dokter Sarah, legt ze haar leven vast op camera, om zo haar zelfvertrouwen terug te krijgen.
In haar documentaire 'Mijn serene, liefdevolle huisgenoten' dreigt Audreys moeder de computer van Audreys gameverslaafde broer Frank uit het raam te gooien. De vader van Audrey herleeft in zijn leren broek zijn gloriejaren jammend in de garage. En Audreys vierjarige broertje Felix blijft alles met een ongelovige opgetogenheid benaderen: 'Een vrachtwagen op straat! Ketchup! Een extra lang patatje!'.
Audreys herstel lijkt ver weg, tot Linus - een vriend van haar broer - opduikt in haar leven. Linus snapt haar. Met zijn glimlach als een sinaasappelpartje en zijn grappige briefjes verleidt hij Audrey om weer naar buiten te gaan. En opeens lijkt de buitenwereld een stuk minder angstaanjagend.

Met haar bekende humoristische schrijfstijl verweeft Sophie Kinsella vriendschap, romantiek en psychologisch inzicht in deze young adult-roman waar alle fans van Kinsella van zullen genieten. Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar immens populaire en inmiddels verfilmde Shopaholic-serie.

Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 288
Auteurs: Sophie Kinsella
Uitgever: Moon
Verdere links naar "Niet te filmen!"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Niet te filmen!"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken