Rauw eten in de Lage Landen

achtergrondinformatie, recepten en tips

Rauw eten in de Lage Landen
€ 25,50
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789460151156
  • 12 maart 2015
Dit boek brengt de rauwe keuken smaakvol tot leven. Maar naast smaakvol is deze keuken vooral...meer
Productinformatie "Rauw eten in de Lage Landen"
Dit boek brengt de rauwe keuken smaakvol tot leven. Maar naast smaakvol is deze keuken vooral heel gezond.
Door voeding niet boven de 45 °C te verhitten blijven alle enzymen, vitaminen en mineralen behouden.

De meer dan 120 recepten in dit oorspronkelijk Nederlandse boek zijn afgestemd op de energiebehoefte van mensen in 'de Lage Landen' en het klimaat met zonnige maar ook veel koude en natte dagen. De producten die worden gebruikt worden veelal dicht bij huis geproduceerd.

Zo wordt een weg dwars door de rauwe keuken geschetst en voeg je moeiteloos meer rauw toe aan je dagelijkse menu.


Ria Simons deed een opleiding in de natuurgeneeskundige voedingsleer. Vanuit interesse en passie voor voeding heeft zij zich volledig in de voedingsstijl van rauw eten verdiept.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardback
Auteurs: Ria Simons
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Verdere links naar "Rauw eten in de Lage Landen"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Rauw eten in de Lage Landen"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken