Storm voor de Stilte

psychologische liefdesroman

Storm voor de Stilte
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 17,25
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789086602278
  • 16 april 2013
Het journalistenpaar Marleen en Alex geniet van het leven in hun Zuidlimburgse dorp en van de...meer
Productinformatie "Storm voor de Stilte"
Het journalistenpaar Marleen en Alex geniet van het leven in hun Zuidlimburgse dorp en van de vakanties op hun zeilboot in de Middellandse Zee. Daar, in de haven van Les Saintes Maries de la Mer, vormt de jaarlijkse zigeunerbedevaart de ambiance waarin dramatische gebeurtenissen in gang worden gezet.
Dan blijkt dat de dood een einde kan maken aan een sprookje, maar niet aan de menselijke zoektocht naar liefde. Een zoektocht, die ook het leven bepaalt van de kunstenaar Victor en zijn vrouw Sonja, die tot de vriendenkring van Marleen en Alex behoren.

Storm voor de Stilte is een spannende roman. De toenemende dreiging leidt naar een schokkende ontknoping, waarin de moordenaar ook zichzelf treft. De ingrediënten van het drama zijn geloof en ongeloof, overspel en moord, maar vooral liefde in diverse verschijningsvormen.
Onderliggend thema is de vraag in hoeverre mensen hun eigen lot bepalen. Staat noodlot in de sterren geschreven of is het toeval? Is het de eigen keuze van twijfelende mensen? Wat is de invloed van anderen?

Lia van Nuys is na haar loopbaan in de journalistiek teruggekeerd naar haar geboortestad Heerlen. Ze heeft geschreven voor dag- en weekbladen en een aantal non-fictie boeken gepubliceerd. Storm voor de Stilte is haar eerste roman.

"Beide werelden in dit boek, Zuid Limburg en Zuid Frankrijk, ken ik uit eigen waarneming. Ook de verschrikking van de dood en de zoektocht naar liefde zijn mij niet vreemd, al komt dit verhaal vooral voort uit mijn fantasie."

Ellessy RELAX+ een serie liefdes-/relatieromans met een flinke dosis spanning: (ont)spannende boeken voor een breed lezerspubliek van alle leeftijden.

Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Auteurs: Lia van Nuys
Uitgever: Ellessy relax
Verdere links naar "Storm voor de Stilte"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Storm voor de Stilte"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken