Cromimi

€ 7,99
1-4 werkdagen

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789002263750
  • 5 december 2017
Cromimi is het eerste verhaal in een jaarlijks weerkerende hommage. Jaarlijks nodigt Standaard...meer
Productinformatie "Cromimi"
Cromimi is het eerste verhaal in een jaarlijks weerkerende hommage. Jaarlijks nodigt Standaard Uitgeverij een tekenaar en scenarist uit om een uniek verhaal voor Suske en Wiske te schrijven en te tekenen.

Cromimi is van de hand van meester scenarist Yann Le Pennetier en werd getekend door de bejubelde Nederlandse tekenaar Gerben Valkema.

Yann schreef een avontuur voor Suske en Wiske naar de geest van de verhalen van Willy Vandersteen. Alle typische kenmerken van de personages worden goed uitgelicht en de humor zit er vanaf het begin tot het einde in.
Voor de echte Suske en Wiske-fans zitten er ook een paar verrassingen in het verhaal. Gerben maakte er een unieke artistieke interpretatie van en kijk met hedendaagse blik naar de setting en personnages.
Beide auteurs hebben een grote liefde voor het merk Suske en Wiske, en dat merk je.
Het is een verhaal voor alle Suske en Wiske-liefhebbers.

Jerom en Lambik ontdekken dat er in het begin van de 20ste eeuw een Belgische expeditie naar de Himalaya trok. Zij vonden er een Cro-Magnon mens onder het ijs en brachten dat ijsblok mee terug naar België. De vondst werd echter opgeborgen in een diepvriezer in de kelders van het natuurhistorisch museum te Brussel en... helaas vergeten. Jerom kan zijn nieuwsgierigheid amper bedwingen en gaat samen met Suske en Wiske, Lambik en Tante Sidonia op zoek in de kelders van het museum. Als bij wonder vinden onze helden de ingevroren mens. Niets te vroeg want het ijsblok is al enige tijd aan het smelten en de Cro-Magnon mens die opnieuw tot leven komt, heeft een grote verrassing in petto...
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 48
Auteurs: Gerben Valkema, Willy Vandersteen, Yann
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Verdere links naar "Cromimi"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Cromimi"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken