Reader intensive-care-verpleegkunde

Reader intensive-care-verpleegkunde
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 69,95
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789036816977
  • 4 november 2016
De Reader Intensive-care-verpleegkunde is een bundeling van hoofdstukken over intensive-care...meer
Productinformatie "Reader intensive-care-verpleegkunde"
De Reader Intensive-care-verpleegkunde is een bundeling van hoofdstukken over intensive-care verpleegkunde bij volwassenen, kinderen en neonaten. Deze bundel wordt o.a. gebruikt bij minoren (hoog-)complexe zorg.

Deze reader bevat capita selecta uit de reeks Leerboeken intensive-care-verpleegkunde. Deze leerboeken beschrijven het volledige actuele terrein van de intensive-care-verpleegkunde en zijn aangepast aan nieuwe inzichten en protocollen.

Leerboek intensive-care-verpleegkunde 2 wordt gebruikt in de opleiding tot intensive-care-verpleegkundige in Nederland en België en in een aantal opleidingen met een overeenkomstig karakter. Het is tevens een actueel naslagwerk voor de intensive-care-verpleegkundige in de praktijk. 

Geselecteerde hoofdstukken: Respiratie, Het centrale zenuwstelsel, Het renale systeem, Regulatie van de lichaamstemperatuur.

Leerboek intensive-care-verpleegkunde kinderen gaat over de zorg voor kinderen op de intensive care. Het is bedoeld voor verpleegkundigen die de specialistische vervolgopleiding intensive-care-kinderverpleegkunde volgen. Daarnaast is het boek een naslagwerk voor diegenen die in de praktijk werkzaam zijn en voor alle verpleegkundigen die in aanraking (kunnen) komen met ernstig zieke kinderen. 

Geselecteerd hoofdstuk: Kindertraumatologie.

Leerboek intensive-care-verpleegkunde neonatologie beschrijft de multidisciplinaire behandeling en verpleegkundige zorg van te vroeg of ziek geboren kinderen. Deze kinderen worden behandeld in speciale neonatale centra (intensive care) of op neonatologie-afdelingen (postIC-zorg en/of high care), maar ook op kinderafdelingen (eerste acute opvang en high care). 
Dit boek is het standaardwerk voor verpleegkundigen die een vervolgopleiding (intensive care) neonatologie volgen, of die anderszins geschoold worden op het gebied van neonatologie. Ook is het een naslagwerk voor andere professionals binnen de gezondheidszorg die zich bezighouden met de zorg voor pasgeborenen en hun familie.

Geselecteerde hoofdstukken: Respiratoir systeem/Respiratie, Circulatie, Zenuwstelsel, Renaal systeem, Gastro-intestinaal systeem, Lichaamstemperatuur, Pijn en pijnbestrijding.

Een groot team van specialisten op medisch en verpleegkundig gebied leverde hun bijdrage aan deze hoofdstukken.
Geert van den Brink is als directeur verbonden aan de Radboud Zorgacademie te Nijmegen en daarnaast coördinator van de masteropleiding Physician Assistant van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Kijk voor de complete edities en meer studiemateriaal op www.bsl.nl. 

Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 673
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Verdere links naar "Reader intensive-care-verpleegkunde"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Reader intensive-care-verpleegkunde"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken