Barack Obama, Yes we Can!

met meer dan 200 foto's

Barack Obama, Yes we Can!
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 14,95
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789078756033
  • 10 december 2008
Wie is Barack Obama? In dit luxe uitgevoerde hardcover boek krijgt u een overzicht van Barack...meer
Productinformatie "Barack Obama, Yes we Can!"
Wie is Barack Obama? In dit luxe uitgevoerde hardcover boek krijgt u een overzicht van Barack Obama's leven. Van zijn bewogen jeugd zonder aanwezige vader, zijn turbulente puberjaren tot en met zijn politieke jaren en uiteindelijk de uitverkiezing tot president van Amerika. Het boek vertélt niet alleen zijn verhaal als mens, maar zijn leven wordt ook in beeld gebracht door middel van ca. 200 foto's, waaronder veel privéfoto's!
Door de combinatie tekst en beeld, wordt u vanaf de eerste bladzijde in het leven van Barack Obama gezogen. Eenmaal aan het einde gekomen weet u wie Barack Obama is en waar hij voor staat. Een zeer intrigerend boek over deze nieuwe, charismatische wereldleider.
Recensie(s)

Een glossy fotoboek, samengesteld en geschreven voor de Amerikaanse markt en daarna keurig in het Nederlands vertaald. De tekst is onder andere gebaseerd op twee eerdere boeken, geschreven door Obama, 'Dromen van mijn vader' (2007)* en 'De herovering van de Amerikaanse droom' (2007)**. Dit fotoboek is een mooie aanvulling op die beide boeken. Het ademt de euforie van die spannende presidentsverkiezing; een mijlpaal van hoop in de Amerikaanse geschiedenis. De nadruk ligt erg op de sterrenstatus van deze president; zelfs een man ontkomt niet aan badpakfoto's in zee. Lange zinnen; geen journalistiek geschreven boek. De uitgebreide fotoverantwoording is aan de vertaler ontsnapt.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 176
Auteurs: S. Dougherty
Uitgever: Imago Uitgevers
Verdere links naar "Barack Obama, Yes we Can!"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Barack Obama, Yes we Can!"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken