Nederlands op niveau

methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen

Nederlands op niveau
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 39,50
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789046900673
  • 3 augustus 2007
Nederlands op niveau is een totaalmethode NT2 voor hoogopgeleiden, die de basisvaardigheden van...meer
Productinformatie "Nederlands op niveau"
Nederlands op niveau is een totaalmethode NT2 voor hoogopgeleiden, die de basisvaardigheden van het Nederlands al beheersen. Het boek is opgebouwd rond acht thema's, waarbinnen alle taalvaardigheden aan bod komen: lezen, luisteren, spreken en schrijven. Er is apart aandacht voor uitbreiding van de woordenschat en de grammatica.

De methode richt zich bij alle onderdelen op de toepassing, op het gebruik van de taal in de Nederlandse samenleving. Er wordt daarom gebruikgemaakt van originele bronnen, zoals internetteksten, krantenartikelen, literatuurfragmenten en audiovisueel materiaal uit tv-programma's (op bijgeleverde dvd). Bij het boek hoort ook een website met daarop aanvullende grammaticale oefeningen, luisterteksten en een docentenhandleiding met toetsen.

Nederlands op niveau is als methode NT2 geschreven voor hoogopgeleiden zoals uitwisselingsstudenten en expats, maar is ook geschikt voor actieve, zelfstandige leerders van het Nederlands in het buitenland. Deze methode bouwt voort op Nederlands in actie, maar beide titels kunnen ook los van elkaar gebruikt worden. In termen van het Europees Referentiekader wordt gewerkt van niveau B1 naar B2. Daarmee biedt het voldoende kennis en vaardigheden om te slagen voor het Staatsexamen NT2-II.

Berna de Boer en Birgit Lijmbach zijn als docent NT2 verbonden aan het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Eerder schreven ze onder meer Nederlands in actie - Methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen en De spijker op de kop - Nederlandse uitdrukkingen voor anderstaligen.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 284
Auteurs: Bernadette de Boer, Birgit Lijmbach
Uitgever: Coutinho
Verdere links naar "Nederlands op niveau"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Nederlands op niveau"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken