Medische Fysiologie

Medische Fysiologie
€ 111,00
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789031346752
  • 11 maart 2014
Het vak fysiologie verschaft belangrijke basiskennis aan uiteenlopende medische beroepsgroepen....meer
Productinformatie "Medische Fysiologie"
Het vak fysiologie verschaft belangrijke basiskennis aan uiteenlopende medische beroepsgroepen. Omdat het vak zich razendsnel ontwikkelt, is het leerboek Medische fysiologie ingrijpend herzien en volledig up?to?date gemaakt. In deze tweede druk zijn aan verschillende hoofdstukken nieuwe figuren, paragrafen, pictogrammen en intermezzo's toegevoegd, zodat studenten met uiteenlopende vooropleidingen en einddoelen hun persoonlijke studiepad nog beter kunnen uitstippelen.

Bij de samenstelling van dit boek is veel aandacht besteed aan een optimale overdracht van kennis en inzicht. Elk hoofdstuk wordt ingeleid met leerdoelen. Deze vormen een samenvatting van de stof en zijn in de vorm van een aantal praktisch gerichte essayvragen gegoten. Vervolgens wordt kort aangegeven welke voorkennis noodzakelijk is om het hoofdstuk zonder problemen door te kunnen werken. Om de begrippen en inzichten die in de tekst worden besproken zo veel mogelijk te concretiseren, zijn schematische tekeningen toegevoegd, die een wezenlijk onderdeel van de studiestof vormen.

Medische fysiologie is geschreven voor studenten geneeskunde, studenten aan paramedische opleidingen en opleidingen waarbij uitgebreide kennis van de fysiologie van de mens wordt verlangd. Het leerboek is uitermate geschikt voor zelfstudie en zelftoetsing dankzij de opgenomen leerdoelen en de (keuze)vragen bij ieder hoofdstuk.

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 2
Pagina's: 831
Auteurs: H.W.G.M. Boddeke, J.A. Bernards, L.N. Bouman
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Verdere links naar "Medische Fysiologie"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Medische Fysiologie"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken