Vive les vacances!

het klein Citroën vakantieboek

Vive les vacances!
€ 17,95
1-2 werkdagen

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789080767942
  • 3 juni 2016
Voor veel landgenoten blijft Frankrijk nog steeds de plek bij uitstek om de vakantie door te...meer
Productinformatie "Vive les vacances!"
Voor veel landgenoten blijft Frankrijk nog steeds de plek bij uitstek om de vakantie door te brengen. En: kent u een Fránser merk dan Citroën...?

In deze vrolijke uitgave schetsen de auteurs de ontwikkeling van het kampeertoerisme in het Land van Marianne. De budgetvriendelijke manier om met een tent en later de caravan in augustus op het platteland, in de bergen of aan zee te verblijven. De meeste Fransen hadden immers midden jaren 30 dankzij het Front Populaire recht gekregen op een maand betaald zomerverlof. Daarnaast treft u compacte beschrijvingen van alle op dat moment 90 departementen aan, met
bezienswaardigheden die vaak nog steeds de moeite waard zijn. Dit alles vergezeld van fraaie, veelal nog niet eerder gepubli­ceerde foto’s en brief­kaarten waarop een Citroën de hoofdrol speelt: van 5HP tot CX.

Na hun eerdere drie bestsellers zijn Rob & Wouter Jansen er wederom in geslaagd een even originele als smaakvolle gids samen te stellen. Een gids die misschien minder geschikt is als praktische
leidraad aan het begin van de 21e eeuw, maar wel nostalgische gevoelens weet op te roepen - om bij weg te zwijmelen. ’s Avonds thuis bij de open haard een paar hoofdstukken doornemen, of om te lezen in de schaduw van platanen op ‘n Franse camping, begeleid door luid tsjirpende cicaden en nippend aan een glas fruitige Sancerre?
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 240
Auteurs: Rob Jansen, Wouter Jansen
Uitgever: Citroexpert BV
Verdere links naar "Vive les vacances!"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Vive les vacances!"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken