Leve de competente coach

van competentieanalyse naar ontwikkelplan

Leve de competente coach
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 57,00
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789024499281
  • 10 november 2010
Ben je op zoek naar informatie over het vak coachen en over jezelf als coach? Wil je weten welke...meer
Productinformatie "Leve de competente coach"
Ben je op zoek naar informatie over het vak coachen en over jezelf als coach? Wil je weten welke competenties je beheerst of welke competenties de coach in opleiding beheerst en waar nog aan moet worden gewerkt? Leve de competente coach! is een methode die de antwoorden geeft en praktische toepassingen biedt. De auteur heeft de methode ontwikkeld voor coaches en hun opleiders naar aanleiding van haar eigen coachingservaringen en onder aanmoediging van de SchoolvoorCoaching.

De coach kan snel en op speelse wijze reflecteren op alle benodigde coachcompetenties, met als doel steeds te weten waar hij staat in zijn ontwikkeling als coach. Door middel van opdrachten krijgt de coach overzicht in de mate waarin hij coachcompetenties beheerst en in hoeverre hij het leuk vindt om ze toe te passen. De methode bevat een boek met basisinformatie en uitleg, 105 competentiekaarten in zes competentierubrieken, een bord met een competentieoverzicht en overzichtsformulieren om uitslagen te noteren.

Leve de competente coach! is bedoeld voor hbo-ers en hoger opgeleiden die zichzelf als coach willen blijven ontwikkelen, zowel tijdens het volgen van een opleiding als in de praktijk. Docenten kunnen de methode inzetten ter ondersteuning van eigen materiaal.

Silvia van Schaik-Kuijer heeft jarenlange ervaring als leidinggevende van verschillende soorten afdelingen en teams. na het volgen van de Leergang Coaching voor Professionals bij de SchoolvoorCoaching is zij haar eigen bedrijf begonnen: Coach & Create. Behalve dat zij coach- en loopbaantrajecten begeleidt, verzorgt ze ook workshops voor deze aandachtsgebieden.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Auteurs: Silvia van Schaik-Kuijer
Uitgever: Uitgeverij Boom/Nelissen
Verdere links naar "Leve de competente coach"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Leve de competente coach"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken