Kwaad, massamoord op 21-12-2012

massamoord op 21-12-2012

Kwaad, massamoord op 21-12-2012
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
€ 15,00
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789087592349
  • 24 december 2011
Er bestaat een eeuwenoude mayakalender die ophoudt op 21-12-2012. Vele mensen, die spirituele...meer
Productinformatie "Kwaad, massamoord op 21-12-2012"
Er bestaat een eeuwenoude mayakalender die ophoudt op 21-12-2012. Vele mensen, die spirituele interesses hebben, geloven dat op die dag de wereld een grote spirituele verandering ondergaat, misschien zelfs vergaat. Deze verandering zou inhouden dat ieder mens op aarde zich bewust gaat worden van zijn spirituele inslag, met als gevolg het begin van de wereldvrede. Het internet staat er bol van. Opgeroepen wordt om op die dag te mediteren en zo de nieuwe spirituele periode in te luiden.
Een van de hoofdpersonen is opgenomen in een commune, welke een meditatie houdt voor de wereldvrede. De meditatie verloopt voorspoedig tot en met de laatste minuut. Iedereen is euforisch, maar dan valt bijna iedere aanwezige dood neer. Een overlevende vrouw ziet haar zus dood neervallen en belt 112. Zij wordt in eerste instantie opgepakt als verdachte. Dan blijkt dat wereldwijd bijna alle aanwezigen van meditatiebijeenkomsten dood zijn. Het kwaad heeft gewonnen van het goede.
Onderzoek leert dat in de champagne en mineraalwater een dodelijke stof zit. Over de hele wereld wordt naar daders gezocht. Het blijkt een extreem rijke man te zijn, die wraak wil nemen voor de dood van zijn moeder. Deze is overleden aan kanker en heeft de laatste jaren haar heil gezocht bij de alternatieve geneesheren. Ze dronk een tijd ingestraald water.
Ondanks diverse aanwijzingen over de man wordt hij niet door de politie gevonden. Er wordt in een verkeerde richting gezocht. Hij krijgt zijn wraak, want de door zijn actie zijn bijna alle spiritueel gerichte mensen dood of ondergedoken in de anonimiteit.
De vader van de beide vrouwen kan niet leven met de gedachte dat een van zijn kinderen dood is en volgt op internet de opsporing naar de man. Hij gaat zelfs op vakantie naar de plaats waar de stof in de flessen is gestopt. Daar vindt hij een aanwijzing die iedereen over het hoofd heeft gezien. Hij volgt zijn intu*tie en vindt uiteindelijk de man. Hij wacht een goede gelegenheid af en vermoordt de man met zijn eigen mineraalwater. Ook hij krijgt zijn wraak.


Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 101
Auteurs: Marion Wesselman
Uitgever: U2pi BV
Verdere links naar "Kwaad, massamoord op 21-12-2012"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kwaad, massamoord op 21-12-2012"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken