Integrale bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling

Blauw beter op straat

€ 37,10
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789046600740
  • 13 december 2017
Hoe kun je een politiedienst optimaal organiseren en laten functioneren, zodat er voldoende en...meer
Productinformatie "Integrale bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling"
Hoe kun je een politiedienst optimaal organiseren en laten functioneren, zodat er voldoende en kwaliteitsvolle politiemensen optimaal worden ingezet? Dat is de vraag die leidinggevenden binnen de politiediensten zich dagelijks stellen.
Om een excellente politiezorg te kunnen aanbieden is er behoefte aan 'warm' leiderschap, aangevuld met goed, zakelijk, aangepast en no-nonsense management. Dit boek komt daaraan tegemoet. Het gaat niet om de zoveelste nieuwe managementbenadering die op de leidinggevenden wordt losgelaten. De boodschap is eenvoudig en duidelijk.
Theoretische ingrediënten worden op een verteerbare wijze voorgeschoteld. Theorie wordt zodanig verwoord dat het voor elke politieverantwoordelijke, groot en klein, een bruikbaar en zelfs onmisbaar hulpmiddel wordt voor het aansturen van het korps of onderdeel ervan.

De inhoud van het werk heeft een integrerend karakter. Het biedt stevigheid en structuur door tal van begrippen en toepassingen in één coherent geheel samen te brengen.

Dit boek is in de eerste plaats geschreven voor korpschefs, directeurs, beleidsmedewerkers en alle leidinggevenden van een politiekorps of -dienst.

Uit de inhoud:
Over voetballen en koken - Van start tot aankomst - ?Excellente politiezorg?: het begrippenkader - Modellenfetisjisme!? - Het EFQM?managementmodel politie België (EFQM Pol Be) - Belanghebbenden bij het politiewerk - Leiderschap - Strategie en beleid - Management van medewerkers - Management van middelen - Management van processen - Resultaten - Verbeteren en vernieuwen - Een goed kookboek biedt geen garantie op lekker eten!

Over de auteurs
Dirk Van Aerschot is verbindingsambtenaar van de politie bij de gouverneur van de provincie Vlaams-Brabant. Eerder publiceerde hij bij Maklu het boek "Resultaatgerichte actieplannen opstellen".
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Auteurs: Dirk Van Aerschot
Uitgever: Maklu, Uitgever
Verdere links naar "Integrale bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Integrale bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken