Japan, de authentieke keuken

€ 27,50
1-2 werkdagen

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789048315871
  • 5 oktober 2018
Van familiekoks tot chefs van toprestaurants: Japans beste lokale koks delen in dit boek hun...meer
Productinformatie "Japan, de authentieke keuken"
Van familiekoks tot chefs van toprestaurants: Japans beste lokale koks delen in dit boek hun passie voor eten en de klassieke recepten uit de regio. Van inktviskroketjes en groentebolletjes tot glasnoedels met siroop en hartige pannenkoekjes: de Japanse keuken heeft het allemaal!

Tienlon Ho backpackte in 2001 voor het eerst door Japan. Sindsdien is ze veelvuldig naar het land teruggekeerd, om te schrijven over eten en reizen voor Lonely Planet en andere media. Rebecca Milner groeide op in Californië, maar is sinds 2002 verliefd op Tokio. Ze schrijft voor Lonely Planet en was culinair columnist voor de Japan Times. Journalist Ippo Nakahara werd in 1977 in de Saga Prefectuur geboren. Na zijn afstuderen begon hij over voedsel te schrijven, terwijl hij werkte in een eetstalletje in Fukuoka.

Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardback
Pagina's: 272
Auteurs: Ippo Nakahara, Rebecca Milner, Tienlon Ho
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Verdere links naar "Japan, de authentieke keuken"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Japan, de authentieke keuken"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken