Aan het einde van de wereld

een hartverscheurende roman over verlies, familiebanden en de kracht van liefde

Aan het einde van de wereld
€ 21,99
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789022573792
  • 2 oktober 2018
Een prachtig en spannend verhaal over liefde, verlies en het gevecht om het bestaan te...meer
Productinformatie "Aan het einde van de wereld"

Een prachtig en spannend verhaal over liefde, verlies en het gevecht om het bestaan te midden van de oerkrachten van de natuurVoor een gezin in crisis wordt hun emigratie naar Alaska, de laatste échte wildernis van Amerika, de ultieme test1974. Sinds Ernt Allbright is teruggekeerd uit Vietnam, waar hij krijgsgevangene was, heeft hij nachtmerries, woedeaanvallen en kost het hem moeite het normale leven weer op te pakken. Op een dag neemt hij een impulsieve beslissing: hij verhuist met zijn gezin naar Alaska om daar een zelfvoorzienend bestaan te gaan leiden. Zijn dertienjarige dochter Leni hoopt dat die drastische stap hun eindelijk rust zal brengen. Haar moeder is bereid alles te doen voor de man van wie ze houdt met een stormachtige, irrationele passie – zelfs als ze hem moet volgen naar het einde van de wereld.


Aanvankelijk lijkt Alaska alles te zijn waarop ze hoopten; ze worden er opgenomen in een gemeenschapje van sterke, onafhankelijke pioniers. Maar als de winter invalt en de staat wordt gehuld in maandenlange duisternis en bittere kou, verslechtert Ernts toch al kwetsbare psychische toestand. Het gezin moet alles op alles zetten om de uitdagingen buiten én binnen de muren van hun huis het hoofd te bieden.


De pers over Aan het einde van de wereld‘Een meeslepend verhaal over een gezin, met goed uitgewerkte personages en een boeiende beschrijving van het leven in het Alaska van vijftig jaar geleden.’ People‘Een epische, sfeervolle roman over het vermogen om het ondenkbare te verdragen.’ Real Simple magazine‘Hannah brengt de schoonheid en het gevaar van Alaska’s natuur tot leven. Ze schetst een overtuigend beeld van een gezin in crisis en een gemeenschap op de drempel van grote veranderingen.’ Booklist‘Het landschap is ontoegankelijk en guur, maar de jonge heldin leert het te aanvaarden. Lezers zullen smullen van het intelligente verhaal over de onbreekbare band tussen een moeder en haar kind.’ Library Journal‘Hannah toont op prachtige wijze hoe liefde, dood en geboorte de complete cirkel van het leven vormen.’ RT Book Reviews


Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 528
Auteurs: Kristin Hannah
Uitgever: Boekerij
Verdere links naar "Aan het einde van de wereld"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Aan het einde van de wereld"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken