Koele Bikkels

over faalangst, stress en spanning bij kinderen

Koele Bikkels
€ 13,40
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789044134223
  • 23 februari 2017
Zou jij ook graag wat relaxter willen zijn? Niet meer bang zijn dat je een proefwerk of toets...meer
Productinformatie "Koele Bikkels"
Zou jij ook graag wat relaxter willen zijn? Niet meer bang zijn dat je een proefwerk of toets toch niet haalt? Of dat je niet weet wat je moet zeggen als je aan de beurt bent? Dan is dit echt een boek voor jou.

Leer hoe je kunt ontspannen, juist als het even spannend wordt. Na het lezen van dit boek zul je anders met spanning en stress omgaan. Je leert te relativeren (Bikkeldenken) en je goed voor te bereiden. En als je het dan nog spannend vindt, dan heb je je eigen Bikkelprotocol.

Koele Bikkels is een boek uit de Bikkelreeks: een serie boeken (ook lesmethodes en trainingen) om stevig en sterk in het leven te leren staan. Kinderen, ouders en begeleiders grijpen gemakkelijk terug op de herkenbare typetjes en praktische handvatten. Koele Bikkels is bedoeld voor kinderen van ongeveer 8 tot 15 jaar. Om zelf te lezen of om samen met een ouder of begeleider door te nemen. Met behulp van de principes uit de schematherapie en de cognitieve gedragstherapie wordt het anders kijken naar gebeurtenissen stap voor stap uit de doeken gedaan. De handige stappenplannen en werkbladen zijn tevens beschikbaar als download.

Over de auteurs
Inke Brugman is orthopedagoog en eigenaar van Spectrum Brabant en Bikkeltrainingen.nl. Zij is ook auteur van de andere boeken in de Bikkelreeks.
Renate van Leeuwen komt uit het onderwijs en is werkzaam als innovatiemanager bij Spectrum Brabant. Zij is de drijvende kracht achter de lesmethodes die behoren tot de Bikkelmethodiek. Ze is co-auteur van Huiswerk bikkels en Bikkeltjes met lef.
De tekeningen zijn van Roger van der Weide. Hij is afgestudeerd aan de De Eindhovense School en de Unit Academie en werkt nu als animator.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 66
Auteurs: Inke Brugman, Renate van Leeuwen
Uitgever: Garant - Uitgevers n.v.
Verdere links naar "Koele Bikkels"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Koele Bikkels"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken