Het leven is een circus

Het leven is een circus
€ 19,90
1-4 werkdagen

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789493214071
  • 14 oktober 2020
Lex Paleaux schreef zijn columns vanuit het hoofdpersonage van zijn alom geprezen debuut...meer
Productinformatie "Het leven is een circus"
Lex Paleaux schreef zijn columns vanuit het hoofdpersonage van zijn alom geprezen debuut ‘Winterwater’. Binnen afzienbare tijd ontstond er een trouwe lezersschare die de verhalen omarmde. Destijds was hij nog bekend als: ‘de schrijver zonder boek’. Hij begon bij het grote publiek en de pers op te vallen. Met het succes van ‘Winterwater’ werd de roep om een bundeling van zijn columns steeds luider. In de columns noteerde hij invallen en herinneringen aan zijn jeugd in Friesland, met gebruik waarvan hij later zijn roman ‘Winterwater’ componeerde.

Het leven is een circus lijkt daarmee een soort van ‘the making of’ van ‘Winterwater’ maar is méér dan dat: het geeft een inkijk in Paleaux’ schrijverschap en leest door de keuze en ordening van de verhalen evenzeer als een roman. Het leven is een circus, is de perfecte aanvulling voor de lezer die nog geen afscheid wilde nemen van ‘kleine Lexje’ en andere sleutelfiguren uit ‘Winterwater’ beter wil leren kennen.

Lex Paleaux (1977) is een Haarlemse auteur van Friese komaf. Met het schrijven van scripts voor diverse tv-series, videoclips, korte films en theater ontwikkelde hij een originele visuele schrijfwijze. Lex neemt de lezer bij de hand en geeft hem in zijn ongekende stijl toegang tot de wereld in zijn hoofd.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 256
Auteurs: Lex Paleaux
Uitgever: Knipscheer, Uitgeverij In de
Verdere links naar "Het leven is een circus"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Het leven is een circus"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken