Carrière Geheimen

Handboek voor succes op de werkvloer

Carrière Geheimen
€ 22,95
1-4 werkdagen

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789492939159
  • 17 oktober 2018
Op de (stressvolle) werkvloer van het bedrijfsleven worden anno nu hoge eisen gesteld. Dan is het...meer
Productinformatie "Carrière Geheimen"
Op de (stressvolle) werkvloer van het bedrijfsleven worden anno nu hoge eisen gesteld. Dan is het maar al te makkelijk overdondert te worden door de gebeurtenissen om je heen. Wat is er voor nodig om te slagen op de corporate werkvloer? Hoe vermijdt jij wèl de valkuilen die eenieder aan het begin van zijn, of haar, carrière op hun weg vindt?

Bij de onzekerheid over je wat je volgende stap moet zijn, is een eigen persoonlijke coach die je omstandigheden begrijpelijk maakt en je vooruit helpt, van onschatbare waarde. In Carrière Geheimen brengt Julia Hart, professioneel coach en veteraan uit het bedrijfsleven, aan de hand van eigen ervaringen op de werkvloer en uit haar praktijk, helderheid en adviezen voor iedereen.

Carrière Geheimen is een boek met een praktische en duidelijke uitleg, met voorbeelden uit het dagelijks leven hoe anderen zich door problemen hebben gewerkt. Dit wordt aangevuld met makkelijk door je zelf toe te passen oefeningen, die van Carrière Geheimen een ‘must-have’ voor de ambitieuze professional maken.

Over de auteur

Geboren in Engeland en opgeleid als journaliste, heeft Julia inmiddels meer dan 25 jaar ervaring binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Kort na haar komst naar Nederland, aan het begin van de 90’er jaren, startte zij haar loopbaan. Ze beschrijft het werken in dergelijke grote organisaties als ‘fascinerend en leerzaam maar uitdagend en hard’. Pas jaren later, toen zij haar training startte als ‘Professional Executive Coach’ aan de Henley Business School in Engeland, begreep ze wat het echt van je vraagt om succesvol te zijn in een dergelijke omgeving.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 114
Auteurs: Julia Hart
Uitgever: Futuro Uitgevers
Verdere links naar "Carrière Geheimen"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Carrière Geheimen"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken