Hoe wij verdwenen

Hoe wij verdwenen
€ 21,99
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789044636024
  • 18 oktober 2018
Wanneer haar man overlijdt, leeft Wang Di noodgedwongen een eenzaam leven in het Singapore van...meer
Productinformatie "Hoe wij verdwenen"
Wanneer haar man overlijdt, leeft Wang Di noodgedwongen een eenzaam leven in het Singapore van nu. De nieuwe stilte brengt echter een stortvloed van herinneringen met zich mee, die haar terugvoeren naar de wrede gebeurtenissen van de Japanse invasie: als zestienjarig meisje komt ze als troostmeisje terecht in de seksslavernij. Wat ze dan ziet en meemaakt zal haar bijna zestig jaar lang blijven achtervolgen.
Kevin is twaalf en heeft zo zijn eigen problemen. Een groot deel van zijn tijd wordt opgeslokt door het ziekbed van zijn oma, die op haar sterfbed een verrassende bekentenis doet – een die niet voor zijn oren bestemd was. Zijn zoektocht naar de waarheid achter die openbaring leidt hem naar Wang Di en de gebeurtenissen van de oorlog.
Ze zeggen dat de waarheid je zal bevrijden – maar wat als haar verschrikkingen juist de ketenen zijn waar je je hele leven aan hebt willen ontsnappen?

Jing-Jing Lee, geboren en getogen in Singapore, behaalde in 2011 aan Oxford haar masterdiploma Creative Writing en heeft sindsdien meerdere korte verhalen gepubliceerd in verscheidene tijdschriften en bundels. Haar novelle If I Could Tell You werd in 2013 uitgegeven en in 2015 verscheen haar eerste dichtbundel And Other Rivers. Ze woont in Amsterdam.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 384
Auteurs: Jing-Jing Lee
Uitgever: Prometheus
Verdere links naar "Hoe wij verdwenen"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Hoe wij verdwenen"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken