Urban Kidzz

de Windkapers

Urban Kidzz
€ 12,50
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789082891805
  • 10 oktober 2018
De Urban Kidzz Maak kennis met Bo, Mo, Katja en Akúa. Samen zitten ze in groep 7 van basisschool...meer
Productinformatie "Urban Kidzz"
De Urban Kidzz

Maak kennis met Bo, Mo, Katja en Akúa. Samen zitten ze in groep 7 van basisschool De Fontein, en ze zijn vrienden door dik en dun. Bo en Mo zijn niet van hun skateboards te slaan, en Katja en Akúa zingen de sterren van de hemel in de meidenclub van meester Peter. Samen gaan ze vaak op avontuur, en omdat ze in de grote stad wonen, noemen ze zich de Urban Kidzz - dat klinkt stoer!

De Windkapers

Het is een tijdje verder dan nu, en alle energie wordt opgewekt door windmolens en zonneparken, heel duurzaam dus. Maar als plotseling de wind gaat liggen, en een grote wolk Europa binnendrijft, staat in een keer alles stil. Wat nu? Mensen vallen al heel snel weer terug op vervuilende energie, zoals steenkool. Maar dat stinkt! En gezond is het ook al niet. Laat staan duurzaam! En wat hebben die nieuwe snoepjes er toch mee te maken? Onze vier vrienden gaan op onderzoek uit om het geheim van de verdwenen wind te achterhalen...

Winterboekeditie

Deze uitgave bevat het basisverhaal van 36 pagina's, plus 8 extra pagina's vol rebussen, cijferplaatjes en weetjes rond het thema duurzame energie. Bovendien zijn in deze 8 pagina's QR-codes opgenomen, die met een QR-codelezer op je smartphone zijn te lezen. Via deze codes link je door naar online informatie, doe-opdrachten en extra verhaallijnen. Een echte verborgen schat!
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardback
Pagina's: 48
Auteurs: Hugo Bausch
Uitgever: Rising Star Comics
Verdere links naar "Urban Kidzz"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Urban Kidzz"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken