Sous-Vide

85 recepten voor de thuiskok

Sous-Vide
€ 30,95
1-4 werkdagen

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789461432230
  • 3 februari 2021
Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante...meer
Productinformatie "Sous-Vide"
Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in
een waterbad op een lage en constante temperatuur
en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer
op. Deze techniek is in toenemende mate populair
bij de hobbykok en de verkoop van sous-vide
apparatuur aan de consument neemt al jaren toe.

Met Sous-vide – 85 recepten voor de thuiskok leer je
de fijne kneepjes kennen en ontdek je de talloze
mogelijkheden van sous-vide koken. Waarom kun je
een kip niet in z’n geheel sous-vide garen, maar wél
sappige bouten en filets serveren? Bas Robben laat
aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken
een fantastische manier is om voedsel nog malser en
smaakvoller te bereiden.

Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op
welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten,
vis, groenten en andere producten tot
perfectie worden gegaard. Van miso-kippendijen
met spek, Portugese varkenswangen met zoeteaardappelpuree
& cavalo nero en kabeljauwfilets
in spannende saus tot sous-vide gegaarde bieten en
wortels, gefermenteerde nectarines, mandarijncustard
en meer. Met zowel basis- als gevorderde recepten, is
dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardback
Pagina's: 280
Auteurs: Bas Robben
Uitgever: Good Cook B.V.
Verdere links naar "Sous-Vide"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Sous-Vide"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken