Rugdekking

Rugdekking
€ 17,95
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789492221124
Katja van Beugen debuteert met 'Rugdekking', waarin ze openhartig verslag doet van haar...meer
Productinformatie "Rugdekking"
Katja van Beugen debuteert met 'Rugdekking', waarin ze openhartig verslag doet van haar verlangen 'om zichzelf opnieuw uit te vinden'. Een proces dat in gang is gezet na de plotselinge dood van haar man in 2008. Ze blijft achter met 2 jonge kinderen. Ze verlaat haar werk in de marketing en wordt projectmanager van een maatschappelijk landelijke coachproject voor brugklassers. Daarnaast start ze zelf met een
intensief coachopleidingstraject om als zelfstandig trainer/coach te werken. Weerstand en angst maken langzaam plaats voor eigenwaarde, onafhankelijkheid en creatiekracht. Ontdekken dat veiligheid niet in nieuwe relaties gezocht kan worden maar 'het leven zelf' al die tijd al rugdekking gaf.

Een paar weken voor zijn hartstilstand sprak Adriaan zonder aanleiding de volgende woorden: ...'en als ik dan doodga, dan maar in één klap. Je hebt zo weer een ander, maak er een feest van!' Ik snapte er op dat moment niets van en wilde hem bijna aanvliegen. 'Wat zeg je nu? Waar slaat dat op?' Naar mate de jaren verstrijken en ik mij door mijn helingsproces sleep worden ze steeds magischer en daarom een leidraad.

Over de auteur
Katja van Beugen (1968) is werkzaam als zelfstandig trainer/coach. Zij kwam, na vele jaren als marketeer in de gezondheidsbranche te hebben gewerkt, terecht in het trainings- en coachingsvak. In 2008 maakte ze de overstap van het bedrijfsleven naar de projectcoördinatie van een maatschappelijk initiatief. Bij dit landelijke coachproject voor kwetsbare jongeren Coach4you is ze nog steeds als freelance projectleider betrokken.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Auteurs: Katja van Beugen
Uitgever: Futuro Uitgevers
Verdere links naar "Rugdekking"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Rugdekking"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken