Het pad

de zoektocht van een mens op het Ene Pad

Het pad
€ 29,95
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789080970212
  • 26 februari 2010
Het Pad is een fascinerend verhaal over de speurtocht van een mens naar de Waarheid. J. Donald...meer
Productinformatie "Het pad"
Het Pad is een fascinerend verhaal over de speurtocht van een mens naar de Waarheid. J. Donald Walters (ook bekend onder de naam Swami Kriyananda)
verhaalt hoe hij als jongeman vele van de beloften van onze moderne maatschappij onderzocht en als vals verwierp. Geleidelijk aan realiseerde hij zich dat duurzaam menselijk geluk niet komt van uiterlijke successen, maar van de verdieping van spiritueel bewustzijn. Tenslotte bracht zijn speurtocht hem in aanraking met een van de spirituele reuzen van de twintigste eeuw, Paramhansa Yogananda (auteur van de Autobiografie van een Yogi). Wat daarop volgt is de spirituele training van Donald Walters door Yogananda, die hem een duidelijk pad voor het realiseren van spirituele idealen toonde door middel van beoefening van de wetenschap van diepe yogameditatie.

De yogafilosofie en - levenswijze worden op levendige wijze verklaard aan de hand van inzichtgevende verhalen en ervaringen, opgedaan in het leven bij een zelfgerealiseerde meester.

Voor God alleen leven, als een nauw met zijn meester verbonden discipel, inspireerde Donald Walters tenslotte om een spirituele gemeenschap en een wereldwijde kerk te stichten om de principes en leringen van Yogananda beter met anderen te kunnen delen.

Het Pad biedt een schat aan praktische en inspirerende wijsheid. Zeker voor degenen die op zoek zijn naar de transformerende kracht van een werkelijk spirituele klassieker.

OVER DE SCHRIJVER

J. Donald Walters is vanaf 1948 als directe discipel van Yogananda nauw met hem verbonden geweest Sindsdien heeft hij onafgebroken de leringen van zijn guru in vele landen over de hele wereld verspreid. Hij heeft duizenden lezingen en cursussen gegeven, meer dan zestig boeken geschreven, meer dan 300 muziekstukken gecomponeerd en zijn muziek op talloze CD?s opgenomen.
Walters is misschien wel het meest bekend als de oprichter en directeur van Ananda Village nabij Nevada City in Californië. Ananda wordt algemeen erkend als een van de succesvolste alternatieve woongemeenschappen in de wereld. Ontstaan in 1968, maken er thans zo?n 1000 leden als vaste bewoners deel uit van Ananda Village en dependance gemeenschappen in Californië, Oregon, Washington, Texas, Italië en India.

Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Druk: 2
Pagina's: 510
Auteurs: J. Donald Walters
Uitgever: Elikser B.V. Uitgeverij
Verdere links naar "Het pad"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Het pad"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken