Webmaskers

bedrog op internet

Webmaskers
Dit product is momenteel niet beschikbaar!
€ 14,95
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789059115002
  • 22 oktober 2013
In deze originele, wervelende roman figureert onder meer de begaafde Elise, die als een...meer
Productinformatie "Webmaskers"
In deze originele, wervelende roman figureert onder meer de begaafde Elise, die als een eigentijdse Cyrano een wat saaie robottechnoloog, Pascal, begeleidt op zijn digitale liefdespad. In de e-mails die zij namens hem schrijft, vertelt ze over zijn belevenissen in Afrika, ontmoetingen met buitenaardsen en de 'middeleeuwse toestanden' op sommige internet-fora. Deze avonturen zijn echter grotendeels uit Elises levendige fantasie ontsproten en in werkelijkheid is zij degene die met UFO's in contact is geweest. Het 'gevaarlijk spel met de liefde' dreigt dan ook op dramatische wijze te mislukken...
Webmaskers is een eigentijdse briefroman, vol spanning en bij tijd en wijle hilarisch. Een mozaïek van stemmen, personages, van prozafragmenten en poëzie. Tevens wordt er een kritische noot gezet bij het communiceren via internet, omdat gevoelens er makkelijk hun authenticiteit verliezen. In laatste instantie overheerst in Webmaskers de roep naar een authentiek leven, het terugkeren tot de natuur, tot het echte leven. Niet voor niets eindigt het met een feest onder de sterrenhemel en ontmoeten de personages elkaar uiteindelijk in het echt.
Irma Ellens Maat is geboren in Frankrijk; zij is opgegroeid in Groningen waar ze Franse Taal- en Letterkunde en Algemene Literatuurwetenschap studeerde. Ook volgde ze een opleiding tot counsellor/psycholoog.
Sinds enige jaren is zij werkzaam als internet-da-tingconsulente; als geen ander kent zij de duistere uithoeken van dit virtuele labyrint, waar identiteit slechts een relatief begrip is.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 151
Auteurs: I. Ellens-Maat
Uitgever: Aspekt B.V., Uitgeverij
Verdere links naar "Webmaskers"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Webmaskers"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken