Vrij leven

kleinschalig wonen, werken, eten, samenleven in de natuur

Vrij leven
€ 24,95
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789462501362
  • 8 september 2016
Kleinschalig wonen, werken, eten en samenleven in de natuur Vrij leven is een verrassend actueel...meer
Productinformatie "Vrij leven"
Kleinschalig wonen, werken, eten en samenleven in de natuur

Vrij leven is een verrassend actueel boek over hoe je kunt overleven in de vrije natuur. De auteurs, Louis de Koning en Bert Zeijlstra, twee ecologen van het eerste uur, leiden je rond in dit ware openluchtmuseum in boekvorm. Zij laten je kennismaken met het zelfverzorgende schermdorp, met vuur en vuren maken, ecologische energievoorzieningen en technieken, wilde vruchten en eetbare planten in de natuur, verantwoordelijke jacht- en vismethodes, ecologische land- en tuinbouw, oude en nieuwe ambachten, bijenteelt en verantwoorde gezondheidszorg.
Vrij leven is een kleurrijk geïllustreerd naslagwerk met heldere instructieve teksten en verklarende tekeningen. Kortom een boek dat iedereen die wil meewerken aan een nieuwe, meer verantwoorde en evenwichtige maatschappij, in huis moet hebben.

Over de auteurs:
Louis de Koning was leraar aan de kunstacademie en emigreerde in de jaren '80 naar Zuid-Frankrijk waar hij vijf jaar aan het Canal du Midi leefde in een 'cabanon' van zestien vierkante meter, zonder leidingwater, elektriciteit en zonder enig modern gerief. Later was hij in Frankrijk producent en schrijver van boeken over de natuur en ecologische onderwerpen.
Bert Zeijlstra was eveneens leraar aan de kunstacademie. Bert is zelfstandig werkzaam als uitgever, producent, illustrator en ontwerper van boeken waar de natuur en dieren een belangrijke rol in spelen. Samen met Louis produceerde hij een serie boeken over wilde planten. Hij woont in Oosterbeek en is actief op het gebied van ecologische projecten en technieken.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 224
Auteurs: Bert Zeijlstra, Louis de Koning
Uitgever: Forte
Verdere links naar "Vrij leven"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Vrij leven"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken