Kaaskenner word je zo

Kaaskenner word je zo
€ 25,95
1-2 werkdagen

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789461432001
  • 1 november 2018
Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier. Het begint met...meer
Productinformatie "Kaaskenner word je zo"
Welke kaas je ook maakt, het gaat eigenlijk overal ter wereld op dezelfde manier. Het begint met melk - van koe, geit of schaap - die wordt verzuurd en vervolgens gestremd. Na het koken, uitlekken, zouten, persen en eventueel toevoegen van schimmels heb je na enkele dagen, weken, maanden of jaren rijpen kaas.

Leer alles over de verschillende melkrassen en andere factoren die van invloed zijn op kaas. In Kaaskenner word je zo worden 420 verschillende kazen behandeld, ieder voorzien van nauwkeurige productinformatie en weergegeven door moderne illustraties. Stel de ideale kaasplank samen en ontdek de perfecte wijn-kaascombinatie.

Met 'Kaaskenner word je zo' haal je een praktisch en modern vormgegeven handboek in huis en leer je behalve de geschiedenis van kaas ook het productieproces en de producerende landen kennen.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardback
Pagina's: 272
Auteurs: Tristan Sicard
Uitgever: Good Cook B.V.
Verdere links naar "Kaaskenner word je zo"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Kaaskenner word je zo"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken