En attendant and Cesena

a choreographer's score

En attendant and Cesena
€ 59,95
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789462300125
  • 30 juli 2013
In A Choreographer's Score. En Atendant & Cesena voert de Belgische choreografe Anne Teresa...meer
Productinformatie "En attendant and Cesena"
In A Choreographer's Score. En Atendant & Cesena voert de Belgische choreografe Anne Teresa De Keersmaeker gesprekken met performancetheoretica en musicologe Bojana Cvejic en belicht ze de choreografische principes achter haar laatste twee grote werken, En Atendant en Cesena, die de wereld van de Ars Subtilior verkennen. De creatie van deze twee producties vond plaats tijdens het Festival d'Avignon, in het historische kader van het Cloître des Célestins en het Palais des Papes, die allebei uit de 14de eeuw dateren.
Na het internationale succes van de eerste Carnets d'une chorégraphe, dat in 2012 verscheen en dat in hetzelfde formaat de eerste vier werken van Anne Teresa De Keersmaeker voorstelde - Fase, Rosas danst Rosas, Elena's Aria en Bartók - grijpen De Keersmaeker en Cvejic op deze formule terug voor En Atendant en Cesena, twee producties verzorgd door een uitmuntend ensemble van dansers en musici. De publicatie bevat niet alleen een boek met gesprekken die worden geïllustreerd met talrijke tekeningen, foto's en documenten die met de producties verband houden, maar ook drie dvd's waarop demonstraties te zien zijn van de choreografieën van Anne Teresa De Keersmaeker, naast uittreksels uit voorstellingen en documentaire stukken waarin ook de uitleg zelf begint te dansen. Visueel kunstenaar Michel François brengt ons zijn persoonlijke visie op de choreografieën in een weelderig foto-album dat ook tot deze box behoort.

Dit boek en de drie begeleidende dvd's plaatsen twee werken voor het voetlicht:
- En Atendant
- Cesena

Elk hoofdstuk bestaat uit een gesprek geïllustreerd met talrijke tekeningen, schema's, foto's en documenten die met de productie verband houden. Deze box bestaat uit een boek met gesprekken in het Frans, 3 dvd's in het Engels met Nederlandse en Franse ondertitels, en een album met foto's van de producties.
Op de dvd's staan de gesprekken met Anne Teresa De Keersmaeker en lange uittreksels uit de twee werken.
Druk: 1
Taal: Engels
Bindwijze: Hardback
Pagina's: 308
Auteurs: Anne Teresa De Keersmaeker, Bojana Cvejic
Uitgever: Exhibitions International
Verdere links naar "En attendant and Cesena"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "En attendant and Cesena"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken