Het compleet Arbo-regelgevingboek 2018

Het compleet Arbo-regelgevingboek 2018
€ 141,45
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789067205818
  • 26 februari 2018
De meest praktische en complete uitgave - boek en online Arbowetweter - met onder andere de...meer
Productinformatie "Het compleet Arbo-regelgevingboek 2018"
De meest praktische en complete uitgave - boek en online Arbowetweter - met onder andere de Arbowet, Arbobesluiten, Arboregelingen, de Beleidsregels inzake de arbocatalogi, certificering en boeteoplegging, Warenwetgeving, het Besluit en de Regeling risico's zware ongevallen 2015 (BRZO en RRZO), Asbestbesluiten, Arbeidstijdenwetgeving (nieuw!) en de Wet op de ondernemingsraden. Inclusief een jaar toegang tot de online versie via Arbowetweter.nl.

Nieuw
In deze editie is zowel in het boek als online de Arbeidstijden, het Arbeidstijdenbesluit, het Arbeidstijdenbesluit vervoer en de bijbehorende boeteregelingen opgenomen. Op Arbowetweter.nl zijn de Europese kaderrichtlijn (89/391/EEG) en alle bijzondere richtlijnen op basis daarvan opgenomen.

Onderdelen van de arboregelgeving die aan bod komen zijn o.a.:

- Arbowet
- Arbobesluit
- Arboregeling
- Beleidsregels
- Warenwetgeving
- BRZO
- Asbestbesluiten
- Arbeidstijdenwetgeving
- WOR
- Sanctie- en Handhavingsbeleid
- Register

Boek + online
In Het Compleet Arbo-Regelgevingboek is alle wet- en regelgeving opgenomen. In de online versie arbowetweter.nl zijn ook aanvullende onderdelen te vinden, zoals informatie over het nieuwe certificatiestelsel en de Europese kaderrichtlijn (89/391/EEG) met verwijzing naar de daarvan afgeleide bijzondere richtlijnen. Op www.arbowetweter.nl wordt de informatie maandelijks bijgewerkt. Daarnaast vindt u op de website artikelen met achtergrondinformatie over de arbeidsomstandighedenregelgeving en ontwikkelingen over aansprakelijkheid op dit gebied.

Branchebrochures
Ter voorkoming van ongevallen, gevaarlijke situaties en bestuurlijke boetes is het nuttig om inzicht te hebben in zaken waaraan de inspectie SZW aandacht besteedt. Daarom zijn de branche- en themabrochures opgenomen op www.arbowetweter.nl. Ook wordt een toelichting gegeven op het handhaving- en sanctiebeleid en op de structuur en tarieven van de bestuurlijke boetes. In het verlengde hiervan zijn de richtlijn voor strafvordering en de aanwijzing voor de handhaving van de Arbowet opgenomen.

Het Compleet Arbo-Regelgevingboek wordt zeer gewaardeerd door professionals, medewerkers van arbodiensten, personeelsfunctionarissen, ondernemingsraadsleden en anderen die alle relevante informatie over de regelgeving op arbogebied ter beschikking willen hebben.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Auteurs: M.M.W. Wilders
Pagina's: 822
Uitgever: Kerckebosch B.V., Uitgeverij
Verdere links naar "Het compleet Arbo-regelgevingboek 2018"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Het compleet Arbo-regelgevingboek 2018"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken