Recruitmentkengetallen 2013

Recruitmentkengetallen 2013
€ 19,95
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789081675666
  • 14 februari 2017
Een fundament voor een efficiënt en succesvol recruitmentproces Het werven en selecteren van het...meer
Productinformatie "Recruitmentkengetallen 2013"
Een fundament voor een efficiënt en succesvol recruitmentproces

Het werven en selecteren van het juiste personeel is een kritische succesfactor die in hoge mate bepaalt of een organisatie zal groeien, overleven, moet krimpen of erger. Een efficiënt en succesvol recruitmentproces is de basis voor het aantrekken van 'outperformers', kostenbeheersing en het voorkomen van lege stoelen op bedrijfskritische functies.

Dit boek geeft een overzicht dat gebruikt kan worden om het recruitmentproces modern en onderbouwd in te richten. Met aandacht voor alle nieuwe ontwikkelingen en hoe deze kunnen bijdragen aan het aantrekken van precies dát talent dat de organisatie verder brengt.

Het werkveld van recruitment is de afgelopen vijf jaar fundamenteel veranderd. Van Recruiters, Recruitment- en HR-Managers mag verwacht worden dat zij hun beslissingen goed onderbouwen. Ken- en stuurgetallen zijn daarbij van grote waarde. Zowel voor het inrichten van het gehele proces, het maken van de juiste strategische beslissingen tot en met beslissingen over de workload en takenpakket van de Recruiter, P&O'er en Lijnmanager.

Dit boek is het langverwachte vervolg op het succesvolle boek recruitment kengetallen 2007 en geeft lezers antwoord op de vraag:
*Hoe kan de effectiviteit en de efficiëntie van het recruitmentproces vergroot worden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het recruitmentproces en de kwaliteit van de geworven kandidaat?

Of, omgekeerd:
*Hoe kunnen de kwaliteit van het recruitmentproces en de kwaliteit van de geworven kandidaat verhoogd worden, zonder dat dit overmatig veel tijd en geld kost.

Zomeractie: Wie in de maanden juli en augustus gelijktijdig Recruitmentkengetallen 2013 én Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand bestelt, betaalt voor deze combi geen 69,90, maar slechts 50,-.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 208
Auteurs: Geert-Jan Waasdorp, Hans Hoekstra
Uitgever: Werf & Media
Verdere links naar "Recruitmentkengetallen 2013"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Recruitmentkengetallen 2013"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken