De Perfecte Kick Off

Hands On Projectmanagement

De Perfecte Kick Off
€ 36,95
1-4 werkdagen

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789462761674
  • 17 oktober 2018
Heb je wel eens maanden aan een nieuw product gesleuteld toen er plotseling nieuwe specificaties...meer
Productinformatie "De Perfecte Kick Off"
Heb je wel eens maanden aan een nieuw product gesleuteld toen er plotseling nieuwe specificaties door de marketingafdeling werden gegeven? of was je aan een prestigieus project begonnen toen je halverwege concludeerde dat je al door het budget heen was? Dan had je de kick off van je project beter anders kunnen aanpakken.

In De Perfecte Kick Off geeft Jane Zuidema alle tools voor een goede voorbereiding op een project. Uit een internationaal onderzoek onder projectmanagers destilleerde zij een projectmanagement nachtmerrie top-4: Hoe maak ik een team van mijn projectleden? Hoe manage ik mijn stakeholders? Hoe ga ik om met happy flow planning? Hoe tackle ik scope creep? In De Perfecte Kick Off worden al deze problemen beantwoord.
De werkwijzen uit het boek zijn gebaseerd op Open Mind Management©, een unieke combinatie van organisatiekunde, neurologie en psychologie. Daarnaast introduceert Jane Zuidema NeuroColor, een geavanceerde gedragspreferentietest uit de VS, waarmee projectmanagers in kaart kunnen brengen wat voor team ze voor zich hebben. Met dat inzicht kan je inspelen op het teamgedrag en er vooraf rekening mee houden.

De Perfecte Kick Off bevat interviews met ervaren projectmanagers van o.a. Philips en ASML, organisaties waar de kennis en inzichten uit omm© al met succes worden toegepast. Het is al met al een waardevol handboek dat iedere projectmanager in de boekenkast zou moeten hebben.

“De Perfecte Kick Off is doordrenkt van praktijkervaring. Een mooi opgemaakt boek dat zowel heerlijk bladeren is, als stimulerend om te lezen. Een aanrader voor iedereen die resultaat wil bereiken met teams in organisaties!” – Rini van Solingen, deeltijdhoogleraar TU Delft en auteur van o.a. De kracht van Scrum en De bijenherder
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardback
Pagina's: 192
Auteurs: Jane Zuidema
Uitgever: Vakmedianet Management B.V.
Verdere links naar "De Perfecte Kick Off"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "De Perfecte Kick Off"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken