77 fabels & feiten over kindervoeding

77 fabels & feiten over kindervoeding
€ 18,95
Niet leverbaar

Wil je weten of dit product in onze winkel op voorraad is? Bel ons op: 0523 - 26 13 92 of kom langs!

  • 9789088030789
  • 2 december 2019
Als ouder wil je het beste voor je kind. Gezonde voeding hoort daarbij. Maar wat is nu gezond? Is...meer
Productinformatie "77 fabels & feiten over kindervoeding"
Als ouder wil je het beste voor je kind. Gezonde voeding hoort daarbij. Maar wat is nu gezond? Is er een norm voor en wie bepaalt die? De aandacht voor gezonde voeding is de laatste jaren enorm toegenomen en de gezondheidslat wordt heel hoog gelegd. Ook als het om kindervoeding gaat. Van de kinderen tot 20 jaar kampt 15% immers met overgewicht en daarbij wordt een directe relatie gelegd met voeding. De druk op ouders om - in weerwil van alle kindermarketing - kinderen gezond op te laten groeien is dan ook flink toegenomen. In de media circuleren tal van adviezen over wat het beste is, maar wat is nu waar en wat niet? Hoe weet je dat je kind voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt? Wat kun je doen in de lust-ik-niet fase? Hoe vermijd je te vet, te zoet en te zout eten? Mag een kind aan de lijn doen? Maar vooral ook: Hoe voorkom je voedselstress en houd je een ontspannen sfeer.

In '77 fabels & feiten over kindervoeding' geeft Hans Kraak op heldere en genuanceerde wijze antwoord op de meest voorkomende vragen over kindervoeding in de verschillende levensfasen van nul tot twaalf jaar.

Hans Kraak (1965) is hoofdredacteur van Voeding Nu. Hij werkte o.a. bij het ministerie van Landbouw en het Voedingscentrum, en bij verschillende media als journalist. Eerder schreef hij '77 fabels & feiten over onze voeding'(herziene editie 2016) en '77 fabels & feiten over afvallen'(2015).
Voeding Nu is een platform, bestaande uit een vaktijdschrift, een website en een nieuwsbrief rond voedsel, voeding en gezondheid, gericht op professionals. Vanuit Voeding Nu worden regelmatig symposia georganiseerd rond actuele voedingskwesties.
Druk: 1
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Pagina's: 224
Auteurs: Hans Kraak
Uitgever: Lias, Uitgeverij
Verdere links naar "77 fabels & feiten over kindervoeding"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "77 fabels & feiten over kindervoeding"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.
Gelieve de tekenreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken